آهنگ «مرا به خانه ام ببر» از امیرحسین شورچه در فینال Djookyawards

80

فینالیست شدن آهنگ «مرا به خانه ام ببر» از امیرحسین شورچه در جشنواره بین المللی موزیک

آهنگ «مرا به خانه ام ببر» از امیرحسین شورچه موفق شد به فینال Djookyawards راه پیدا کند
خبر خوب امروز دوشنبه : جشنواره موسیقی Djooky برگزار شد و امیرحسین شورچه با آهنگ «مرا به خانه ام ببر» در این جشنواره آنلاین حضور داشت و در نهایت موفق شد که با رأی مردم و هیئت داوران به فینال جشنواره راه پیدا کند و در جمع موزیک‌های برتر قرار بگیرد.

خبر خوب دوشنبه: فینال Djookyawards

بامداد روز دوشنبه فینال دومین دوره جشنواره Djooky برگزار شد و خبر خوب این که آهنگ «مرا به خانه ام ببر» در فینال حضور داشت. این دومین دوره از جشنواره است که برگزار می‌شود و نخستین بار بود که جشنواره به صورت آنلاین برگزار می‌شد. هدف از برگزاری این جشنواره حمایت از موزیسین‌های مستقل در ژانرهای مختلف موسیقی است و آهنگ‌هایی که در جشنواره پذیرفته شده‌اند شعر و آهنگ‌سازی اثر می‌بایست بر عهده خود موزیسین باشد و در واقع موزیسین نقش مؤلف را بر عهده داشته باشد.
در شعار جشنواره آمده است که : ” مأموریت ما دموکراتیک کردن صنعت موسیقی از طریق ایجاد استعدادهای خلاق از گوشه و کنار جهان برای استفاده از قدرت شبکه‌ای مردم در لکه گیری، ایجاد و ترویج موسیقی عالی است.”
“ما متعهد به اصول واقعاً دموکراتیک هستیم، در تلاشیم فناوری را ایجاد کنیم که به ما امکان دهد قدرت تصمیم‌گیری را از چند نفر به همه دوست‌داران موسیقی که می‌خواهند در سفر ما در ایجاد دنیای جدید موسیقی به ما بپیوندند، تحویل دهیم.”
در این دوره از جشنواره djooky هنرمندان به نامی از لس آنجلس، لندن، برلین و کیف حضور داشتند مانند:
  • برایان معلوف تهیه کننده، مهندس صدا و میکسر آمریکایی که در کارنامه خود سابقه همکاری با بزرگانی همچون مایکل جکسون، گروه افسانه‌ای کویین، مدونا، پیرل جم (Pearl Jam)، استیو وندر و بسیاری از هنرمندان سرشناس جهان را دارد.
  • ساکا اسکاربک آهنگ ساز، ترانه‌سرا و تهیه کننده که تا کنون دوبار جایزه Ivor Novello بریتانیا را دریافت کرده است و همچنین کاندیدای جایزه گرمی را هم در کارنامه خود دارد.
  • پاتریس راشن نوازنده و آهنگسازی که یکی از محبوب‌ترین هنرمندان در صنعت موسیقی است. او در واقع یک پیانیست ماهر کلاسیک است که در دهه ۷۰ و ۸۰ میلادی موفق شد امضای خودش را در تلفیق موسیقی جاز، پاپ و R&B بدست آورد.
  • جاستین گری یکی دیگر از اعضای تیم داوری است که به عنوان ترانه سرا، تهیه کننده ضبط و مدیر موسیقی و کارآفرین فناوری در لس آنجلس حضور دارد. در ۱۲ سال گذشته پروژه‌هایی که در آن‌ها جاستین همکاری داشته است بالغ بر ۴۰ میلیون نسخه فروش داشته‌اند و بیش از ۸ میلیارد دنبال‌کننده در سراسر جهان جمع کرده‌اند. او در سالیان گذشته همکاری‌های بسیاری با هنرمندان سرشناس جهان همانند آوریل، ماریا کری، جان لجند، جیمز بی، امی واینهوس و دیوید بیسبال داشته است.
  • بوکالا ساویر یکی از کارشناسان برجسته روابط عمومی و رسانه‌اییِ نیجریه است و بیش از ۲۰ سال تجربه در زمینه طراحی وب، شبکه و روابط عمومی دارد.

یکی از نکات قابل توجه جشنواره djooky امسال حضور سبکی به نام Afrobeat بود که ترکیبی از عناصر موسیقی فوجی با موسیقی جاز آمریکایی و تأثیرات بعدی سول و فانک، با تمرکز بر آواز خوانده همراه با ریتم های متقاطع پیچیده و کوبه‌ای است که مختص آفریقای غربی است.

در هجدهم فوریه ۲۰۲۱، فستیوال Djooky یک کنفرانس مطبوعاتی در نیجریه برگزار کرد. این رویداد توسط Buki HQ Media برگزار شد و توسط یکی از داوران DMA به نام بوکالا ساویر هدایت شد. در جریان کنفرانس مطبوعاتی، درخواستی برای افزودن Afrobeat به عنوان ژانر رسمی جوایز موسیقی Djooky مطرح شد که مورد قبول واقع شد.

دیگر ژانرهای جشنواره عبارت بودند از موسیقی آلترناتیو، کلاسیک، کانتری، الکترونیک، هیپ هاپ، R&B، سول، ایندی، پاپ، جز، بلوز، راک، متال و لاتین.

در این دوره ۴ هنرمند مستقل از کشورمان حضور داشتند. امیرحسین شورچه برای آهنگ «مرا به خانه ام ببر» و مرداد برای آهنگ «Self concept» در ژانر ایندی، میعاد نیکپور با ترک «لیلی» در ژانر پاپ و Ash_nm با ترک «Hideous» در ژانر (Hip Hop/R&B/Soul) در این فستیوال حضور داشتند. که در پایان امیرحسین شورچه موفق شد با کسب رأی از طرف مردم و همینطور نظر هیئت ژوری پس از گذراندن دو مرحله به فینال این فستیوال برسد.

در نهایت در سبک ایندی keira music از کشور مکزیک با ترک «Transparente» موفق شد رتبه نخست را به خود اختصاص دهد.

برای دیدن سایر برندگان در ژانرهای مختلف به وبسایت www.djookyawards.com/news مراجعه کنید.

امیرحسین شورچه و آهنگ «مرا به خانه ام ببر»

امیرحسین شورچه را می‌توان یکی دیگر از هنرمندان پرشمار مشهدی در کنار مسعود فیاض‌زاده، علی باغفر، نوید اربابیان، پویان قندی، عبدی بهروانفر، محسن نامجو و….. نام برد که اوایل امسال در خردادماه آلبوم خود به نام بادیات را با آهنگسازی خودش و تنظیم‌هایی از مسعود فیاض زاده به تهیه کنندگی حامد بهداد روانه بازار کرد. آلبومی موفق که در آن با چندین کار خوب از نظر فرم و محتوا مانند بهادرخان، مرا به خانه ام ببر، مردی از شهر ما، میان پرده و موی تو کوتاه روبرو هستیم و آلبوم را می‌توان در سبک کانتری و بلوز دسته بندی کرد.

آهنگ «مرا به خانه ام ببر» قطعه‌ای است که از حال و هوای شخصی خود خواننده می‌گوید. امیرحسین شورچه در رابطه با ساخت این ترک می‌گوید که “این آهنگ یک سلسله از تداعی‌ها بود برای آدمی که داشت از حصار شهر عبور می‌کرد، چون نه خونه‌ای داشت نه آرامشی که بتوان اسمش را خانه گذاشت. یک موزیسین تنهاس که همیشه گذشته‌اش در مقابل چشمانش قرار دارد و امیدوار است که از پس جست‌وجوها بر بیاید” از نظر او خانه جایی است که بتواند حس امنیت را تجربه کند. فریم‌هایی از خانواده، عشق و آرامش. او می‌خواهد از حصارها بیرون برود و رها باشد و در این مسیر از باد در گذر هم کمک می‌خواهد”

آهنگسازی کار برعهده خود امیرحسین شورچه بوده است و تنظیم آن را مسعود فیاض زاده انجام داده است. کسی که به گفته خود او اولین دوست موزیسین اوست و این را یکی از بهترین‌ شانس‌های زندگیش می‌داند که اولین دوست موزیسین او نوازنده‌ای است به نام «مسعود فیاض‌زاده».

امیرحسین شورچه ؛ خبر خوب دوشنبه

چرا این خبر خوب است؟

موسیقی زیرزمینی یا مستقل ایران سال‌هاست که از هیچ گونه تریبونی برای عرض اندام و معرفی خود و درآمد از فروش آلبوم و…. در داخل کشور برخوردار نیست. از همین رو بسیاری از موزیسین‌های مستعد و خلاق یا تصمیم به ترک کشور می‌گیرند و یا برای ادامه مسیر هنری خود و امرار معاش از این حرفه به بندهای خواننده‌های پاپ می‌پیوندند. البته بسیاری هم مسیر مستقل بودن خود را با تمام سختی‌ها و سنگ‌هایی که وجود دارد ترجیح می‌دهند و ادامه می‌دهند. ما در این چند سال گذشته هنرمندانی داشته‌ایم که بتوانیم آن‌ها را به جهان معرفی کنیم اما بدلیل نبود امکانات و بی‌توجهی به این بخش از موسیقی و عدم حمایت از مسئولین شاهد مشکلات فراوانی در مسیر هنری موزیسین‌های کشورمان بوده‌ایم و این بحثی است که جدیداً در بسیاری از شبکه‌های اجتماعی به نام موسیقی جریان فرعی به راه افتاده است. 

حضور چندین موزیسین از کشورمان در جشنواره djooky و انتخاب امیرحسین شورچه در چندین مرحله و راه‌یابی او به فینال در مقابل داورانی که بسیاری از آن‌ها تهیه‌کننده‌ها و موزیسین‌های جهانی هستند که سابقه همکاری با هنرمندان بزرگی را در کارنامه خود دارند اتفاق بسیار خوبی است که می‌تواند راه را برای بسیاری از هنرمندان مستقل ما در جشنواره‌های این چنینی هموارتر کند و بتوانند تولیدات خود را به گوش جهانیان برسانند. به همین دلیل خبر خوب امروز دوشنبه را به آهنگ “مرا به خانه ام ببر” در این فستیوال جهانی اختصاص دادیم اتفاقی که برای خود امیرحسین شورچه بسیار خبری خوب و خوشحال کننده است و به گفته خود او انرژی که از سوی افرادی که در این یک هفته او را همراهی کرده‌اند بسیار ارزشمند بوده است هر چند جایزه بهترین آهنگ در سبک ایندی را از آن خود نکرد اما مطمئناً حضور او در جمع بهترین‌ها می‌تواند در آینده برای خود او و موزیسین‌ها اتفاقات ارزشمندی را رقم بزند.

تحلیل خبر: رضا زرگر

به این مطلب امتیاز دهید

امتیازدهی