خبر خوب حضور تیم ملی فوتسال دختران ایران در مسابقات کافا

135

خبر خوب تیم ملی فوتسال دختران

خبر خوب اینکه، تیم ملی فوتسال دختران ایران در مسابقات کافا که برای اولین بار در رشته فوتسال برگزار خواهد شد شرکت خواهد کرد.

تیم ملی فوتسال زیر ۲۰ سال ایران نزدیک به دوسال است از که تشکیل آن می‌گذرد و بازیکنان این تیم تا به امروز در هیچ رویداد برون مرزی‌ای شرکت نکرده اند، اما همگی تجربه بازی در لیگ برتر را داشته و به نظر می‌رسد که از نظر فنی کاملا آماده حضور در مسابقات و ساختن خبرهای خوب برای ایران هستند.

خبر خوب مسابقات کافا برای دختران فوتسالیست

تورنمنت کافا که تاکنون در رشته فوتبال و برای سنین زیر ۲۳ سال برگزار می‌شد، از سری مسابقات آسیایی در رشته فوتبال است که برای اولین بار در رشته فوتسال و برای بازیکنان زیر ۲۰ سال، از چهارم تا نهم بهمن ماه سال جاری در تاجیکستان برگزار خواهد شد. تیم ملی فوتسال دختران ایران از ۲۷ دی ماه تا دوم بهمن ماه در اردو آمادگی خواهند بود و سپس تهران را به مقصد شهر دوشنبه در تاجیکستان با امید رسیدن به خبر خوب قهرمانی در این مسابقات ترک خواهند کرد.

تیم ملی فوتسال دختران با چه تیم‌هایی مسابقه خواهند داد؟

دختران تیم فوتسال ایران باید در این دوره از مسابقات کافا به ترتیب با تیم‌های تاجیکستان، افغانستان، ترکمنستان، ازبکستان و قرقیزستان بازی کنند.

تیم ملی فوتسال بانوان کشورمان که در زمان کم به دلیل نبود تیم ملی زیر ۲۰ سال فوتسال دختران در ایران تشکیل شد با شرکت در تورنمنت کافا، به دنبال پشتوانه سازی برای تیم بزرگسالان و کسب تجربه و رشد بازیکنان و  هم‌چنین کسب موفقیت‌های بیشتر برای فوتسال بانوان کشورمان است.

پس از مسابقات کافا در تاجیکستان، تیم ملی فوتسال دختران کشورمان برای دیدار دوستانه با تیم ملی کشور روسیه در اسفند ماه آماده خواهند شد. برای پیشرفت و آماده‌سازی این تیم خبرهای خوب و برنامه‌های جذابی پیش‌رو است. از جمله این برنامه‌ها، می‌توان به برگزاری یک برنامه استعداد یابی در سطح کشور با هدف کشف دختران مستعد کشورمان در این زمینه اشاره کرد.

چرا این خبر خوب است؟

با شرکت در این تورنمنت که نخستین حضور بین‌المللی تیم دختران زیر ۲۰ سال ایران محسوب می‌شود، دختران کشورمان با کسب تجربه و اعتماد به نفس بیشتر برای حضور در رقابت‌های بین‌المللی و در نهایت ورود این عزیزان به تیم بزرگسالان فوتسال بانوان در آینده آماده خواهند شد و قطعا شاهد درخشش روزافزون بانوان کشورمان و افتخار آفرینی آنها در عرصه‌های بزرگتر جهانی خواهیم بود.

و مطمئنا این موضوع امید تازه‌ای به جان مردم ایران عزیز که این روزها بیش از پیش نیازمند شنیدن خبر خوب هستند خواهد داد.

به امید آن روز

برای خواندن خبرهای خوب بیشتر در عرصه بانوان، اینجا کلیک کنید

تحلیل خبر: فرانه رحمتی

Rate this post

به این مطلب امتیاز دهید

Rate this post