خبر خوب افتتاح پردیس سینمایی شمیران با مناسب‌سازی‌های لازم برای معلولین

140

خبر خوب افتتاح پردیس سینمایی شمیران

امروز با خبر خوب افتتاح پردیس سینمایی شمیران ، واقع در طبقه چهارم شمیران سنتر که با در نظر گرفتن مناسب‌سازی برای معلولین ساخته شده است، با شما مخاطبان عزیز گودنیوز هستیم.

پردیس سینمایی شمیران در منطقه اقدسیه تهران، دارای ۵ سالن و ظرفیت ۳۳۵ نفر تماشاگر و با انجام مناسب‌سازی برای معلولین ، به‌زودی و پس از عبور از بحران کرونا و امکان فعالیت سینماها در کشور افتتاح خواهد شد.

 خبر خوب افتتاح سینما در باغ کتاب تهران و منطقه بهاران تهران را پیش از این به اطلاع شما رساندیم.

خبر خوب افتتاح پردیس سینمایی شمیران در منطقه اقدسیه

پردیس سینمایی شمیران ساخته شده در طبقه چهارم شمیران سنتر در بزرگراه ارتش و منطقه اقدسیه تهران واقع شده است.

این پردیس سینمایی دارای ۵ سالن مجزا و طرفیت ۳۳۵ نفر تماشاگر است که تفکیک سالن‌ها به این شکل است:

  • سالن VIP با ظرفیت ۳۳ نفر
  • سالن سبز با ظرفیت ۳۸ نفر
  • سالن آبی با طرفیت ۴۹ نفر
  • سالن نارنجی با طرفیت ۶۱ نفر
  • سالن قرمز با ظرفیت ۱۵۴ نفر

فکر می‌کنید اختلاف قیمت بلیط این سالن‌ها با توجه به ظرفیتشان چقدر خواهد بود؟

باید امیدوار باشیم تا زودتر فعالیت سینماها امکان‌پذیر شده و پس از افتتاح این مجموعه به جواب سوالمان برسیم.

از دیگر امکانات موجود در سالن‌های این سینما می‌توان به ویدیو پروژکتورهای لیزری full HD و سیستم صوتی دالبی که قطعا با کیفیتی که ارائه خواهند داد، باعث لذت بیشتر دیدن فیلم در سینما برای تماشاگر خواهند شد.

اما مهمترین خبر خوب افتتاح پردیس سینمایی شمیران از نظر ما،‌ مناسب سازی برای معلولین و فراهم آوردن امکان دیدن فیلم در سینما البته با سهولت برای معلولین عزیز است.

در سال‌های اخیر تقریبا می‌توان گفت اکثر سینماهای کشور به این موضوع دقت ویژه داشته‌اند که این خود قدم بزرگی برای رعایت حقوق شهروندی است.

امیدواریم به‌زودی در تمام نقاط شهر و تمامی سازه‌ها مناسب‌سازی‌های لازم برای معلولین به‌طور کامل در نظر گرفته شود.

تصمیم برای بازسازی و افتتاح سالن‎‌های سینما از سال گذشته

از سال گذشته تصمیماتی برای بازسازی و افتتاح چند سینما در کشور گرفته شد که به چند مورد از آنها اشاره می‌کنیم:

  • بازسازی و تبدیل سینما «بهمن» تهران به پردیس سینمایی با ۴ سالن و ظرفیت ۱۱۰۰ نفر و به‌روزرسانی امکانات صدا و تصویر در آن.
  • بازسازی سینما «ایران» در ارومیه با دو سالن مجهز و مدرن
  • سینما «پرسیا» در شیراز که قدمتی ۹۰ ساله داشت و از آبان ماه ۹۲ به‌دلیل فرو ریختن سقف تعطیل شده بود، به‌طور کامل تغییر کرده و به سینمایی مجهز تبدیل شده است.
  • پردیس بزرگ سینمایی «مهر کوهسنگی» مشهد که پروژه ای بزرگ با ۱۳ سالن سینما و در یکی از بهترین نقاط گردشگری مشهد، در بوستان کوهسنگی ساخته شد.
  • بازسازی سینما «استقلال» سقز که نزدیک که علاوه بر مجهز کردن سینما به سیستم‌های صوتی و تصویری مدرن، ظرفیت سینما نیز افزایش یافته و به ۵۰۰ نفر رسید.
  • افتتاح سالن‌های سینمای در باغ کتاب و همچنین منطقه بهاران تهران نیز از سری کارهای انجام شده در پایتخت کشور بود.

و به زودی خبر خوب افتتاح پردیس سینمایی شمیران را در شمیران سنتر واقع در بزرگراه ارتش و منطقه اقدسیه تهران خواهیم داشت.

چرا این خبر خوب است؟

تماشای فیلم در سینما یکی از پرطرفدارترین تفریحات در جهان و همچنین در کشور ما است.

وجود سالن‌های سینما در تمام نقاط شهرها با توجه به جمعیت و ظرفیت هر شهر علاوه بر سهولت در دسترسی برای تماشاگران، روی مسائلی چون ترافیک و آلودگی هوا و حتی ایجاد اشتغال نیز تاثیرات مثبت مستقیم دارد.

امیدواریم که به‌زودی مردم عزیزمان در هیچ نقطه‌ای از کشور، با مشکل عدم دسترسی راحت به سینما مواجه نباشند.

و البته موضوع مناسب‌سازی سینماها و در آینده نزدیک تمام حوزه شهرسازی برای معلولین و به‌طور کلی رعایت حقوق شهروندی نیز مورد توجه ویژه قرار گیرد.

اخبار و مطالب حوزه فرهنگ و هنر را در وبسایت ما بخوانید.

وج‌ورد هر روز برای شما یک خبر خوب دارد.

تحلیل خبر: فرانه رحمتی

لطفا به محتوای این خبر امتیاز دهید.

Rate this post

به این مطلب امتیاز دهید

Rate this post